Βιογραφικό

Η Δικηγόρος Μαρία Χαρτοματζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αριστούχος και έχοντας λάβει με υποτροφία το μεταπτυχιακό Δίπλωμά της από το Τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία σε όλη την Ελλάδα. Μιλάει άπταιστα την αγγλική, τη γερμανική και την πολωνική γλώσσα, συμμετείχε σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων, ενώ η επιστημονική της κατάρτιση συνεχίζεται αδιάκοπα και αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα. 

Η δικηγόρος παρέχει συμβουλές, ως νομικός σύμβουλος ημεδαπών και αλλοδαπών φυσικών και νομικών προσώπων, αναλαμβάνοντας την πλήρη νομική αλλά και επιτυχημένη εκπροσώπησή τους σε όλο το φάσμα Δικαίου. Η επιτυχημένη εκπροσώπηση πλήθους πολιτών αλλά και εταιριών στα δικαστήρια όλης της ελληνικής επικράτειας, ως απότοκος της εμπειρίας, είναι και ο μοναδικός σκοπός κατά την αντιμετώπιση της υπόθεσής σας.

Γνώση, συνεχής κατάρτιση, εμπειρία, ειλικρίνεια, εχεμύθεια και αποτελεσματικότητα αποτελούν τα βασικά και κυρίως τα μοναδικά εφόδια της Δικηγόρου και των καταρτισμένων συνεργατών της.

Η παραμικρή αμέλεια, ως προς τις νομικές σας υποθέσεις, ενδέχεται να αποδειχθεί δυσανάλογα επιζήμια. Μοναδική μας έγνοια λοιπόν, είναι η εύρεση της καταλληλότερης, για την περίπτωσή σας, λύσης, από την πρώτη κιόλας επαφή.

Η Δικηγόρος δέχεται επίσκεψη κατόπιν ραντεβού.